Flyboard

FlyboardSkicka förfrågan på Flyboard
Flyboard ( 30 min )

Flyboard lanserades under 2012 av Franky Zapata flerfaldig världsmästare i jetski och tillika jetski tillverkare. Franky ville skapa ett nytt sportredskap som kombinerar skidåkning, akrobatik med flygning, dykning och vattenlek och resultatet? FLYBOARD.

Flyboard kräver inga förkunskaper eller färdigheter vilket gör att alla kan vara med.
Våra instruktörer spänner fast en bräda med vattenjetmunstycken på dina fötter. Denna är kopplad till en vattenskoter som står för vattendriften.
Vår instruktör finns med på vattenskotern under hela ditt flyboard äventyr. Detta hjälper dig att få alla instruktioner du behöver för att lära dig flyga. Det tar ca 5-10 min innan du är uppe ur vattnet. Där efteråt är det bara att njuta och för den som vill att testa sina gränser.
Våra instruktörer garanterar din säkerhet och ser till att du får flyga på en höjd som passar din förmåga. Våra instruktörers vana gör att dom hinner förutse när det börjar ” osa katt ” och hinner reducera din fallhöjd betydligt innan det är dags att möta vattenytan.

Fungerar mycket bra som gruppaktivitet
Ni kommer imponeras, inspireras och skratta med varandra. Det stärker teamkänslan och fyller på med ny energi som garanterat ger roliga minnen för livet.
Vi kan anpassa aktiviteten till gruppens behov. Därför är ni välkomna att höra av er för att diskutera just ert upplägg.

Teknisk info

Teknik
Max flyg höjd 10 m
Tidsåtgång ca 1 tim varav 30 min i vattnet
Personlig flybord-instruktör under hela eventet

Utrustning som ni lånar av oss : Våtdräkt, flytväst och hjälm.
Bra att ta med: Torrt ombyte, handduk och badkläder att ha under våtdräkten.

Priser

Priset gäller på våra evenemangsdagar ( http://www.flyboard.se/boka.php?omr=G%C3%B6teborg )

Pris exkl moms: 1 200.00

Waterfront event | Box 6035 | 40060 Göteborg | Tel: 031-762 60 90 | E-post: info@waterfrontevent.se